Flere kvinder i ledelse

Jørgen Høg har taget initiativ til en vigtig bog:

Jørgen stiller spørgsmålet “hvordan kommer der flere kvinder på ledelsesgangen?” og får interessante svar fra vidt forskellige vinkler. Bogen indeholder bl.a. 1) Markante stemmer i erhvervslivet Bodil Nordestgaard IsmirisJakob Brandt og Mette Fjord Sørensen 2) Den politiske og kulturelle vinkel Emilia van Hauen og ligestillingsminister Mogens Jensen 3) Fremtidens ledere Sara Westergaard Kjeldsen, som faktisk er min tidligere specialestuderende, der nu er hos Vestas

Bogen er en fantastisk rejse gennem idéer og erfaringer. Jeg er virkelig glad for at få lov til at bidrage med min vinkel, om hvordan diversitet skaber bæredygtig ledelsesudvikling. #SætDiversitetiSpil og træf bedre beslutninger.

Jeg arbejder med at skabe ledelsesudvikling gennem diversitet på to måder: 1) inkluderende ledelse og 2) adfærdsdesign. I kombination kan de to fokusområder neutralisere vores kognitive bias. Det løfter kvaliteten i beslutningsprocesser og styrker bæredygtig udvikling i både organisation og samfund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *