Novo på forkanten af DEI

I denne uge afholdte Novo Nordisk Global Legal & Patents deres årlige Global Summit – denne gang virtuelt. Det var en fantastisk professionel opsætning med Karina Porcelli i front, Jamie Haney overseas og Marie Eilskov Lundmark Jensen ved roret. Der er virkelig sket meget med virksomhedernes online events i det seneste år.Lars Fruergaard JørgensenRasmus Ankersen m.f. kom med interessante indlæg fra rundt omkring i verden. Jeg var glad for at få lov til at bidrage med dialog og oplæg om inklusion. Jeg mærker en stigende interesse for emnet fra stor organisationer og det er godt, for diversitet er intet værd uden et inkluderende mindset.


I takt med den teknologiske udvikling er verden både kommet tættere på og længere væk på en gang. Det kræver fokus på samarbejde på tværs af skæl – her tænker jeg ikke kun digitale relationer mellem mennesket og maskinen. Vi skal alle træne mental fitness, så vi bliver bedre til at forstå hinandens perspektiv. hashtag#crosscultural hashtag#digitalisationhashtag#diversity hashtag#inclusion hashtag#mentalisation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *