Ny bog ude i dag 🌱

Jeg er vældig stolt over at Biasbevidst Ledelse har fået plads i Videncenter for God Arbejdslysts nye bog om Naturlig Ledelse. En bog der sætter fokus på, hvordan vi gør op med et ensidigt fokus på effektivisering ved at anerkende at pauser og nærvær er en forudsætning for sund bæredygtig vækst.

Ud over mit indlæg kan du læse bidrag fra regenerativ ekspert Laura Storm, stilhedsekspert Bastian OvergaardFrans Örsted AndersenAnita B. PetersenHelen KobaekImran RashidMarie LitrupEva Thuskjær Andreassen,Eva DamsgaardPia Hauge BentsenThomas Chester Monefeldt Specht og Nicolai Skjøtt. Tak til Rebekka Bøgelund for at styre projektet med sikker hånd. hashtag#ledelse hashtag#diversitet hashtag#bias hashtag#bæredygtighashtag#beslutninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *