Træn inkluderende mindset

…når du styrker din egen beslutningskompetence ved at integrere øvelserne i hverdagen, bidrager du samtidig til bæredygtig udvikling i hele organisationen, WIN-WIN. Torsdag i sidste uge fik jeg mulighed for at introducere toppen af IT-branchen til Biasbevidst Ledelse.


IT-branchen havde inviteret mig til at bidrage til Topledermøde på Hindsgavl Slot for at skabe handling på ‘S’ i ESG. Et fantastisk arrangement med bæredygtige løsninger i fokus.


Jeg er opvokset på Fyn og teknologiens potentiale i form af samarbejde mellem menneske og maskine har altid interesseret mig, så det var en virkelig spændende dag som Natasha Friis SaxbergAnne Sofie Josephsen og resten af IT-Branchenhavde arrangeret. Fantastisk grøn inspiration fra Tina Høgsted SvanbergGreenMind A/SRobert Kirstejn Schmidt, Nuuday og Trine Lysholt Nørgaard, Jyske Bank, samt gode snakke med bl.a. Mohamed Ali, SDEX og Thomas Angelius, Rambøll. God fokus på reelle bæredygtige løsninger, det elsker vi fra Mannaz I Consulting & Learning at bidrage til.hashtag#ledelse hashtag#diversityandinclusion hashtag#decisionmaking hashtag#AI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *