Cohera Consult

Sæt diversitet i spil og træf bedre beslutninger

Cohera er rådgivning og foredrag med fokus på at skabe sammenhængskraft, udbytte og samarbejde på tværs af forskellige perspektiver. Se udtalelser fra udvalgte samarbejdspartnere.

Logoet symboliserer ligevægt og retning i form af en gyro, der spejler jordens hældning 23,5° = Bæredygtig udvikling i virksomheder ved at skabe sammenhængskraft på tværs af diversitet. Navnet Cohera stammer fra cohere; to be united; form a whole in a logical and effective way =at hænge sammen eller skabe sammenhæng (CO: Christina lundsgaard Ottsen + hera: herskende græsk gudinde).

Diversitetsstrategisk Ledelseskonsulent
Christina Lundsgaard Ottsen, Ph.D.

Christina Lundsgaard Ottsen er uddannet kognitiv psykolog og har en ph.d. i tværkulturel diversitet fra Aarhus Universitet. Siden 2008 har hun arbejdet strategisk med diversitet og inkluderende ledelse i både Skandinavien og Mellemøsten. Christina skaber ledelsesudvikling gennem diversitet via to fokusområder: 1) inkluderende ledelse og 2) adfærdsdesign, der i kombination kan neutralisere vores kognitive bias. Det løfter kvaliteten i beslutningsprocesser og styrker bæredygtig udvikling i både organisation og samfund. Se mere på LinkedIn.

Håndtering af diversitet er i stigende grad et konkurrenceparameter. Ved at udfordre robust vanetænkning, men også afdække nyttige normer og værdisæt, kan vi synliggøre, hvordan I bedst høster udbyttet af diversitet i Jeres virksomhed. Det skaber et empatisk miljø, der er attraktivt at blive rekrutteret ind i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *